HOTEL EMIRAN

dodatni sadržaji

Posebno dekorisan i opremljen tako da našim gostima pruža jedinstven ugođaj i iskustvo, restoran Hotela Emiran se prostire na 115,66 m2, te raspolaže sa tri sale, od čega su dvije namijenjene za pušače, a jedna za nepušače. Pored vrlo ugodnog ambijenta, tu je i bogat jelovnik. Od jela domaće kuhinje do recepata koji nam dolaze širom svijeta, svaki zalogaj zadovoljava čak i najzahtjevnije hedoniste i gurmane. Između ostalog, za Vas smo pripremili i širok spektar bezalkoholnih i alkoholnih pića u našoj ponudi. Restoran je pogodan i za organizirane grupe gostiju na ručku i večeri, različite evente na bazi a la carta, te na bazi švedskog stola i cateringa (finger food). Ono što karakterizira ovaj restoran su i posebne dnevne ponude prema stalnim partnerima i poslovnim subjektima, te gostima na noćenju koji pored bad&breakfast usluge, žele ručati ili večerati po povoljnijim cijenama, kao i za sve posjetioce našeg Hotela. Restoranske sale se mogu zakupiti i za različite prilike, poput rođendana, vjenčanja, proslava godišnjica, praznika itd. Pored usluge zakupa sale, Hotel u restoranu u vlastitoj organizaciji održava proslave i evente povodom praznika, te tematske i promo evente. Naše ljubazno osoblje Vam je također na usluzi, kako bi Vaše vrijeme provedeno sa nama bilo nezaboravno i nadasve lijepo iskustvo.

Fitness centar hotela Emiran posjeduje najkvalitetnije te vrlo funkcionalne sprave koje će vam pomoći u oblikovanju Vašeg tijela. Za sve one koji trebaju i žele pomoć stručnjaka kako bi maksimizirali svoje rezultate tu je i naš fitness trener prof. Ermin Pečenković koji će se pobrinuti da odabere najbolji i najefikasniji plan treninga za Vas.

Naš fitness centar je najbolje rješenje kako za početnike kojima od starta dajemo elementarne upute, do onih koji treniraju duže vrijeme, te mogu iskoristiti kapacitete našeg fitness centra.

Spa centar hotela Emiran opremljen je finskom saunom koja ce Vam osigurati maksimalno opustanje i relaksaciju, te turskim kupatilom koje zbog svoje prostranosti može primiti i do 8 osoba.

Hotel je opremljen savremenim sigurnosnim sistemima i video nadzorom koji će Vam pružiti maksimalnu sigurnost prilikom Vaše posjete.

Konferencijska sala Hotela Emiran se prostire na 86,14 m2. Sala raspolaže sa cca 60 mjesta i pogodna je za različite namjene zbog svog oblika, lokacije i audio/video tehnike koju posjeduje. Predprostor (na samom ulazu u salu) može poslužiti za manje sastanke i poslovne susrete. Opremljena je namještajem visokog kvaliteta i široke namjene. Prostor je svjetao i prozračan, kako bi Vaši i naši gosti i poslovni partneri boravili u što prijatnijoj atmosferi i okruženju. Pored audio/video tehnike koju posjeduje, Hotel nudi i tehničku podršku u vidu pripreme i postavljanja projektora i projektnog platna, kao i ostalih asistencija za nesmetano funkcionisanje tehničkog dijela prilikom održavanja event-a. U svojoj ponudi, a u skladu sa cjenovnikom, Hotel obezbjeđuje i kafe pauzu, te slične usluge prema potrebama klijenta. Svoje cijenjeno povjerenje su nam u proteklom periodu ukazali mnogi poznati i priznati poslovni subjekti iz zemlje i inostranstva, od kojih izdvajamo samo neke: Udruga Penologa BiH, Valpaint Design d.o.o, CCPA-OFFS Bosna i Hercegovina, itd.

Svakoga dana od 09:00 do 20:30, te nedjeljom od 09:30 do 18:00, možete da rezervišete za sebe jedan od fantastičnih tretmana koje Kozmetički Studio D&D nudi.

Frizerske usluge, šminkanje, nadogradnja trepavica, korekcija obrva, pedikir, manikir, depilacije samo su neke od usluga koje Vam Studio D&D može ponuditi.

U sklopu salona nalazi se i relaks centar, koji nudi tretmane lica te mnogobrojne vrste masaža od kojih izdvajamo: relaks masažu, anticelulitnu masažu, čoko masažu te piling leđa sa maskom.

Vrhunsko osoblje osigurat će maksimalno kvalitetne tretmane i statisfakciju gostiju.

GALERIJA FOTOGRAFIJA